Samtal med Björn Hansson och Leif Erlingsson om dokumentären ”Strawman – The Nature of the Cage”

Ladda hem Timme 1 – Ladda hem Timme 2

Hej och välkomna till Livsantenners första intervju. Jag ringer upp Björn Hanson och Leif Erlingsson för att samtala kring innehållet i dokumentärfilmen ”Strawman – The Nature of the Cage”.

Björn har varit företagare i över 50 år bland annat i Australien, USA och norra Afrika. Han har har ägt och drivit företag inom många olika områden och är gitarrist och fotograf. Han vaknade upp, blev medveten om statens bedrägeri mot oss som levande människor runt 10 år tillbaka. http://www.ingenstat.se

Leif är programmerare, filosof och holistisk detektiv som driver siten lege.net och bloggen blog.lege.net .  Leif hamnade kring 2002/2003 i svår kognitiv dissonans, som han lyckades lösa genom att beställa ut arkivmaterial direkt från amerikanska regeringsarkiv.  Efter det fanns det ingen väg tillbaka.  Mer om detta på: http://lege.net/avprogrammeringen/beskrivning-av-mitt-folkbildningsarbete.html

Tanken var att vi skulle diskutera innehållet och jämföra informationen i dokumentären ”Strawman – Nature of the Cage” med svenska förhållanden gällande den s.k. ”Strawman”-identiteten, våra juridiska (id)entiteter, lag och rätt och hur systemet hålls samman med bland annat den bedrägliga, ekonomiska entiteten och andra systemupprätthållande mekanismer, som långt ifrån alltid respekterar människan och mänskliga rättigheter.

Dokumentären ”Strawman – Nature of the Cage”
http://truthseeker.blaid.se/strawman-the-nature-of-the-cage/

Vi diskuterade även innehållet från en intervju som Jeff Berwick på Anarchast hade med Kenneth Scott ”Hidden in Plain Sight, Seeing the Real Matrix”.

Har ni ingen förförståelse gällande dessa ämnen så se gärna på dokumentären och lyssna på intervjun innan ni lyssnar vidare här.

Det är den första intervjun jag på Livsantenner gör, så ni lyssnare får ha lite överseende med att jag inte hunnit s.a.s. perfekta konsten än gällande ljud och rutin.

 

Länkar:

Historical Overview of the World System – Gemstone University

Carl Bildt min 36-37 in i denna video

http://lege.net/omprogrammering-av-perceptionsmatrisen/loesningen-foer-frihet-fran-slaveri.html

Tjugonio ministrar, tvåhundra fyrtio riksdagsledamöter och fyra chefer från försvaret anmälda för krigsbrott i samband med anfallskriget mot Libyen 2011:
http://highcrimes.lege.net/

Om gemensamrätt/EU rätt
http://lege.net/omprogrammering-av-perceptionsmatrisen/en-mini-utredning-ang-raetten-till-skadestand-eller-ersaettning-pga-myndighetsbeslut.html

Rättsfall mot guld-fix-manipulatörerna
http://gata.org/files/CanadaGoldManipulationLawsuit-12-18-2015.pdf
Detaljerna i guldfixbedrägeriets metod avslöjas där.
De stämda bankerna är storbanker i Kanada, USA, Tyskland, Frankrike,  Schweitz och i England

Marc Stevens
http://marcstevens.net/

Marc Passio: Order Followers